BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

.. follow me..

20110226

TIADA PERKATAAN LAIN YANG DAPAT 
MENGGAMBARKAN BETAPA
RINDU NYA PADAMU!!!!
[ details akn d`buat pada lain kali,not in mo0d ]

Orange

20110224

"GiveAway EdY : KATA KAU!"






gambar yang dicuri....

 

caption : dah nk arwah pon ingat bini lagi,hebat lah ko.. Cute smiley



orang yang sangat bertuah untuk d`tag ialah:
ayu..[dunia ayu]



20110223

"Program TV Saya Sendiri - Ady Budika Contest"


Anda semua sudah bace title post kali ni?
dah tau kn post kali ni adlh mgenai c0ntest oleh Ady Budika..
klik sini untuk terus pada entri.... SINI
contest ni aQ jumpe mlm smlam kat group Kami Si Blogger yg kat fB tuh..
yg bt0ol2 bwat aQ trtarik ngan contest ni..
adlh sebab dye minx aQ brangan + hadiah yg mgugat keimanan aQ..
nk tau pe hdiah nyew?
meh kite tgok sme2..




























tadaaa...
[weh dye ckp ni bkn nyew cetak rompak tau..0ri babe..]
boipren sdiry blom tntu nk bg adiah cam gini nyew xklusif..
so korang kalo nk jom join contest ni..
ala dye bkn tnye soklan susa2 cam jwb spm dlu..
juz korang kne brangan lbey ckit la..
brangan pew???

berangan kalo korang dpt buat program tv sdiry..
bab- bab brangan ni ksik ar kat aQ mmg aQ ske..

whai cik ady..
jikalau lah saya d`bri pluang untuk membuat program tv sdiry saya akan buat
program yg berunsur gameshow..
tp bukan la sbrang game show..
game show ni brsifat kekluargaann.. kre yg nk msok game tu mest la ade kluarga sndiry..
ianya terdiri dripada ank kcil dlm lingkungan umur 5-7 tahun,emak,ayah,dan kakak / abang.
program ini bermatlamatkan wujudkn kluarga harmoni..
program d`isi dgn cbran2 sperti sejauh mana mreka saling mgenali [yla zaman skang ni,mak
bpak bkn knal sgt prgai anak ni..kdang2 fav fo0d ank pown xtau],akn dtanya salah silah kluarga
dan aktviti yg dpt mgeratkan hubgan mreka..mcm slesaikn satu explore race kew kn..
mreka juga prlu ada tredmark diorg sdiry.. n lagu yg dreka sndiry..
game show ini bkn skdar untk mgeratkn silrut rhim mreka ttpi
ianya akn membri pluang kpada mreka untk bercuti..
krana setiap minggu akn ada 3 klurga yg brentap..
dan pgembaran mreka akn d`buat d`tmpat2 bercuti..
sperti pantai dan hutan rekreasi atau taman tema..
bagi kluarga yg berjya pada stiap minggu akn d`bri hdiah brupa prcutian sekeluarga d`tmpat2 yg mnarik.

program ini berjudul :

KEUARGA CERIA.

ianya d`siarkan d astro ceria..
sbb inya sbuah game show yg fkus kpada knk2 ttpi dbntu oleh kluarga..

untuk mnarik pnonton..
siaran ini akan d`siarkn pada hjung minggu..
mse parents ngah tgok tv ngan anak2..
kalo parents tak minat tp sbb anak2 dah nk sgt tgok..lame2 mak bpak pown bley lyan tau..
selain itu ianya juga akn d`war-warkn pada media2 elektronik dan cetak..



*************************************************






20110222

MAK DARA 1ST GIVEAWAY (GA)..


mak dara??
siapa yew mak dara ni???
haa korang nak tau mak dara ni adalh slah sorang anak seni kat msia ni..
dia bkerja dblkang tabir..iaitu sbgai pnulis scrip...
so GA pertama dye ni..dye nk mintak idea..
ala bukan susa mne pown idea yg dye mintak..
just cdangan "SATU TAJUK DRAMA"
kire mcm kalo korang dkt tmpat mak dara,
n nk buat scrip baru,korang nk
ltak tajuk ape sbgai drama baru korang...

sbnarnyew aQ dpt GA ni stelah aQ d`tag oleh
sorang knalan blogger..
bloger dye "cheriteraku"
akak nih msok GA mak dara ni bkn stakat bg tajuk drama..
tp siap bg sinopsis skali tau..
hebad kn..

korang tak mau join???
mane tau korang pown ade bkat terpndam mcm cik cheriteraku tuh..
aQ ni mmg buta seni,jiwa kayu,tangan besi..
so tak pyah lah suruh aQ nk berseni2 ni kn..
takat nk tajuk drama tuh,ok aQ bley bagi la..

tajuk drama aQ : CAHAYA KEKASIH..

[siapa cahaya kekasih???dye adlh seorang knalan aQ kat fb yg da mcm kakak aQ..bnyak kongsi crite..sebab ape cahaya kekasih??sebab tyme aQ dapat tau aQ d`tag tuh aQ tgah bersogip ngan kak ikin.. dan aQ mmlih cahaya kekasih sebabkn cerita cinta dye mnarik.. ++ dye pown orang seni jgak tau..
dye card maker + pnulis puisi..
so korang agak2 nk buat kad ucapan boleh tmpah dkt dye..
kalo nk tunang or kwen nk hntran lain dri lain pown
bley minx tlg dye rse nyew.. nk tgok karya dye??]
 KLIK BAWAH..


huh..sekrang aQ da tersasar di jalanmu ni...
ok..untuk mlengkapkn pyertaan GA mak dara ni aQ kne tag 3 org..

three lucky person..

phie
be lovely
jemari usang 69


korang nk join GiveAway ni meh ke blog Mak Dara..baca sdiry ok..



new baru

hoyehhhhh...
weh...blog aQ da ade BCR lew..
kau ade kew???
xde kn..
ea xjleEz kew blog aQ da meriah sbb ade bnde alah tu???

hapEE???
ko ta nmpak pown bnde alah tu???
aiyo0o... bukak la mate bsar2 ckit..
pas uh scro0l bwah ckit..
mata fkos kat sblah knan..
yup yg shout box knan tuh...
tuh la shoutbox tok BCR..
yg kiri uh aQ pnye sdn bhd..
korang ade pape nk pesan tnggal kt shout box aQ..
tapi kowt nk BCR uh..
p la j0in..
bkn nyew susa pown..
pape pown BCR n fB nih lain tau..
mle2 aQ pown ingt sme..
sbb aQ jupe BCR ni pown tyme kat fB tuh..
skali brade Jejaka Terhangat
tlis kat shout box aQ..
so aQ pown Godek2 la fB tuh balik..
Edit
[ini lah logo fB tempat kjadian pertemuan aQ ngan BCR]


so..

apabila anda myertai BCR ni anda pasti dpt mramah mesra dgan
geng2 blogger yg lain..
mane tau nk minx tunjuk ajar kew hapee..
haa..kat situ la snang..
ditambah plak ble shout box tuh dah ade dkt blog korang..
so mkne nyew korang bley nk chat ngan smua dari blog korang jewk..
senang kn???
pew org kate easy like ABC..hahha

haaa..dah jLezz lah tu kn..
harhahaha..
ok2 aQ tak kdekot pown..
nah..ni link BCR,,
Cute cake

pandai2 la korang gladah2 kat sne yew...
ok..have fun..

Cute cake




20110221

barang baik punyee....


korang suka membaca???


tp stock buku dah abis dkt umah tu??
nk p mph mlas???
meh cnie..
aQ ksik link best...


[lpas ni korang jdi mcm ni ar..dpn laptop senyum kambing sorang2 ]

korang bace ar smpai lebam...
mmg sronok lah...
act web ni adeQ2 aQ yg bg kat aQ..
aQ ngat an tak best skali bace..
smpai pkol 4 pagi pown tak mau brenti..
dah la bnyak plihan nyew..
dah la tak boleh nk lme2 ni...
nk smbong membace ni...

Yoyo

facebo0k + blogger = Facebl0g

faCebl0g...

Edit
huaaa..co0l kn...
aQ rase bkn co0l jewk da..
mmg h0t lah..
bley buat org cair tau...
hurmm dah la 
pink coo0lour...
melet0op lah..
rse cam feminin plak tgok banner tuh..
tp skang ni bkn gurls jewk sjiwa ngan pink..
boys pown sme kn..
so0 for those bloger yg kat luar sne uh
yg still ta join lgi group ni..
moh kte join rmai2..
kat cni kte bley tkar2 pndapat..
knal2 ngan bloger len yg terdpt dsrate msia..
[act aQ jupe bnde alah ni kat blog ni..blog awek ni pown nice jgak..cahaya pelangi]

so0 tnpa bengah lagi
aQ nk p tgok2 + godek2 group tuh lagi..
so0 korang kalo lmbat tinggal lah..

bye...

Cute cake 2

20110220

kenali diri anda..

hai bersawang dah blog aQ..
tak smpat pown nk jenguk2 bebrape ary ni..
sibuk ar..
yla mne nk siap kn untk present lgi,
nk buat assgmnt lgi..
nk test agi..
mne nk p klas lgi
mmg best la kn aq smpai tak tdo 
pown minggu lpas nk prepare smua tu..
[tp skang ni agak lega la sbb aQ ngah cuti sminggu]
n aQ ta jdik nk korban kn cuti aQ..
harhahaha..
post yg lpas poyo jewk kn
kte ta mo blik awl nk buat assgmnt..

ok la hari tuh tyme msok satu klas ni..
dsbab kn klas kitorg ni advance sbb da abis kn 
smua kuliah sblom mid sem ni s0 kitorg xdew la blaja kn..
dah p klas pnat2 xkn nk p kosong jewk..
so lectre kitorg pown ajak la kitorg buat kuiz psikologi knali personaliti..
korang smua nk try??
nk tau personaliti korang..
jom kite try sme2..




xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

ok skang smua p amik krtas n pencil..
kte nk lukis..
smua dah sdia??

pertama skali korang kne lukis bukit dkt kertas tu..
[ xksah la korang nk ltak brape bnyak,dkt mne,mcm mne gye nyew pown]





dah ukis bukit skang ni lukis matahari pulak..
[ sukahati la nk buat matahri terbnam kew bru nk terbit kew pape..]



ok..skang dkt krtas tu dah ade bukit dgn matahri kn?
lpas ni lukis sungai..
sebatang sungai..
[xkire la dari mne dtg nyew sungai.mcm ne,bsar mne]



then,lukis plak 
sepohon pokok..
[pokok ape?xksah..asl kn pokok]

the last one..
kne lukis seekor ular..
[nk ltak ats pokok,ats bukit,sbrang sungai..ikot suka korang la]

dah siap....
skrang ni korang da lukis bukit,sbatang sungai,sepohon pokok,matahari dan seekor ular..

nk tau pe mksud yg koarng lukis smua tu?
jom tgok pe smua tuh..


































__________________________________________





1. bukit = bukit menandakan cita2 anda..
jika bukit yg anda lukis hanya satu dan ianya tajam..
itu bermksud anda mmpunyai satu cita2 dan bersungguh2 mncapai nya..

bilgn bukit = bilngan cita2..
jika bukit anda dua dan ebih bermksud anda  mmpunyai bnyak plihan cita2 dan msih kabur mgenainya..



2.  matahari = hidup anda akan datang(kejayaan) & diri anda
jika matahari satu,besar diatas langit bermakna masa depan anda adlh cerah dan anda adlh seorang yg mnonjol..

jika mtahari anda diantra bukit :
1. jika ianya adlah matahari terbenam bermknna anda sudah mndpt kjyaan ttpi akn tngam kjyaan itu..
2. jika ianya adlah mtahri pagi.baru nk bersinar brmkna anda akan mgecapi kjayaan anda slpas ini..



3. sungai.. = liku2 khidupan..
jika sungai yang anda lukis,tegak..
maka hidup anda tak bnyak liku2 nyew..
tapi jika sungai anda berliku2,+ deras agi maka bgitu la hidup yg akn anda hadpi..

4.  pokok = siapakh anda..
jika anda mukis pkok yg daun2 nyew yg ats tu lgi bsar dri btg pkok mka anda 
adlah seorang yg keanak-ank kn..
jika pkok anda pnya bnyak cbang/dahan maka bermksud anda punya bnyk yg hndak d`fkir..
dan jika punya buah bermksud apa yg anda fkirkn akn mghasil kn buah fkiran..


5. ular = jodoh..
jika uar anda mlilit pkok..mkna jdoh anda bka smpai tak lme lgi
[dpt jmputan la tak lme lgi]
jika ular anda di bwah pkok dan ular nyew mgadap pkok brmaksud
ada seseorang sedang mmerhati kn anda
[wah secret admire babe]
jika ular anda dibwah pkok dan tidak mgadap pkok
bmakne anda baru shja dtinggalkn..
jika ular d`dlm sungai brmaksud anda sukar d`miliki..
dan jika ular tersebut sebrang sungai dan tidak mgdap pkok
means org yg mninggalkn anda sangt bersyukur mninggkn anda..




DAH KENAL DIRI SENDIRI???
INI HANYA LAH SESUATU MNURUT PSIKOLOGI..
KALAU ADA YG MEMUSYKILKAN DIRI SILA2 BERTANYA..
HAVE FUN..
Leaf

Leaf

Leaf






20110217

yesz u already done da great work dear...
well done!!!!!!!!
we`ll see da end of all dis drama...


DRAMA KING
da best title for you...
beware bro : i`ll neva let her to you...
i`m not da one u can fo0l..
u start da game n let we finish it...



huh knon2 nk act lyke bdak2 masjid..
knon nak ajak org brubah..
skali lpak speed zone...
zouk tmpat cikai xmsok..
aloha plak perkara biase...
pe dkt speed zone,mos n aloha tuh ade
cramah umum kew bro???
hey stop pretend lyke u`re ANGLE...

please stay away from her n let her get  her own lyfe juz lyke bfore..


p/s : msg ni xdew kne mgena ngan sape2 yg
berkenaan di blog2 ini...
ini adalah luahan hati saya terhdap
apa yg tlah trjadi pd rkan saya.

20110214

nakal sikit la..

hai peeps...
hurmm stelah aq pkir-pkirkn
[smpai terbwak2 dlm mimpi..]

akhirnya aq mmbuat kptsan..



yesz kptsan ni mktamad tau..
aQ akn korbankn masa cuti mid sem aQ..
mcm xcye kn...
aQ yg kalo xdew cuti pown buat cuti sndiry tbe2
nk korbankan cuti mid sem yg sminggu ni..
tp xdew la smpai sminggu ni aQ dok kat kolej 
cme aQ akn balik lmbat ckit jewk..
ngat kn aq nk siap kn assgmnt..
[salah satu assgmnt yg len bwak balik umah]
tbe2 jdik cam baik kn..
harhahaha..
yla cam xtau plak assgmnt aq ni da la kne
pkai bnyak bku rjukan..

bnyak kn buku yg aq nk pkai...


kalo buat kat rumah mne nk dpt buku2 tuh kn..
dah la kntoi ngan akak libry tadi...

hai mcm lawak jewk..
tau x aQ ngan bdak umah ni pnye la bersmgat nk siapkn assgmnt
smpai buat nkal ckit...

xdew al maklumla..
kowt da smpai tyme2 buat assmnt..
nty buku kat lbrry mest da susa nk dpt..
yla yg nk pkai nyew rmai kn..
dpt plak stdent cam kitorg ni yg mmg
p lbry saat2 nk dkt due hntar assgmnt..
jdik mne nk dpt buku??

so kami pownn akn pinjam la scara kurrang halal..
caranya :
kami mgambil [ eh silap la pinjam]
tapi tanpa mmberi tahu la..
yla..korang tau kn stiap
libry mest ada buku2 yg bertag merah..
buku2 tuh kn tak bole nk pinjam..

sbbkn kitorg ni stdent yg sngat berusaha untuk myiapkan
assgmnt tuh jdi kami
pown myeludup la buku bertag merah...

dah tu nk djdikn crita..
tadi aq swoh sorang dak umah aq p renew buku yg ade aQ pinjam tp
dye terbwak plak buku yg bertag merah tu..
so0 ape lgi akak lbry tuh bercakap tanpa bole brenti la kn...

harhahahaha...

korang pnah buat x mcm aq buat..??
dan buat adik2 jgn tiru cara ini ok..

Green

Green

Green




i suggest not read this...

hey dear...
u`re big enuff rite???
so why should i say it over n over...
i olready tired to talk bout dis anymore..
dat were really anoyying ...
why must u act lyke a lit child???
plizz dear..grow up n face ta truth...
dont push me into ur pr0b t0...
dat not da prob anymore..
dat were we call it hell u noe..

yup now i oweyz wif u..
but after dis???
duhhh... 
=,=
please gimme my lyfe..
lets strts our new lyfe wito0ut dis o0l da mess n jerky stupid thing..


20110211

Edit Photo Contest By Hajar

contest..contest..contest..corntos...
ea`eh corntos tuh bkn kew chikides???
ok..yesz saya sedang msok contest sambil2 mkn corntos...
hahahhaa...
sperti biasa contest ini saya telah d`tag...
kali ni saya tlah d`tag oleh Cik Aishah..

contest ni adalah tajaan daripada adik HAJAR..
saya disini ingin merakam kekaguman saya terhadap budak kcik ni..
nak tau np??
sbb she`s 14 teen..
muda lagi tau..da pndai na buat contest..
bgos2... tulisan dye pown bley tahan..
s0 saya dsini ingan memberi support kpada dia,
oleh itu dengan lafazbismillahirrahmannirrahim..
saya mengumumkan saya akan menyahut cabaran cik aishah yang
telah men`tag saya dan memasuki contest yg d`buat 
oleh adik HAJAR..






xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

harhahaha...
saya ni da la sengal2 ubi ckit bab edit meng`edit ni..
yla org ta dew seni kan..
tp sbb da msok so saya nk pertaruhkan..
gambar kawan saya la..
cik Nadya bersma kesayangan nya..



[smoga korang berbhagia shingga ke akhirnya..]
[p/s: cpt2 tunang..nty aQ plak nk tunang]



dan satu lagi gambar saya dan rakan-rakan..

[ gurls..with u o0ls..i`m feel so s0o high..like heaven ]
[da friendship of us will neva end until the end]
love u o0ls.. <3



ok..
DONE!!!
skang saya kne tag 2 org untuk myempurnakn
syarat2 msok contest ni..

dua org yg bertuah d`tag oleh saya adalah :


burm  dan asya 

[saya tag mereka sbb saya tahu pandai edit2 ni + mereka tntu suka kalau dapat topup kn]
korang kalau nak tau pe syrat2 nyew..tgok link pnaja ni : disini



ok..till then..
Big head



20110209

sapa yang pandai sangat???

mo0rning....!!!
aik..awal btol update kn...
[ ni blas dendam bab smalam ta dpt update kew ape?]

haa.. di pagi yg mulia ni..
aQ nk bagi korang cergas2..
bagi otak tuh berpusing 390 darjah..
n bagi celik kn ckit mata yg still mamai lagi uh..

wehh bago0n la...
aQ na bg korang kuiz ni..
hurmmm tp bkn contest yg dpt adiah uh la..
ni kre permulaan la..
kowt mcm rmai feed back i`allah..
aq akan buat contest..

kuiz : Jika anda mencintai s`seorang dengan sepenuh hati, kamu pasti dapat menyusun 17 abjad di bawah menjadi 4 perkataan dlm bahasa inggeris..

"URVIREYOEARMEENFO"

Jika kamu x`berjaya,b`erti kamu x mencintai seseorang itu dengan setulus hati..

SELAMAT BERJAYA...!!!

20110207

si mulut manis penjual tiket


penjual tiket bas

+


mulut 

+

gula-gula



haa..tu dia. .
gara-gara si mulut manis penjual tiket..
perjalanan yang sepatutnya pada hari biasa hanya mgambil masa 5 jam..
atau pada public holiday mayb hanya 7 jam paling lama.. 

tp...
ni disebabkan oleh pnjual tiket yg bermulut gula-gula
myakinkan bahawa tiket tersebut bukan lah bas tambahan..
telah menjadikan perjalanan menjadi ke 17 jam...

yesz 17 jam babe...
padahal dari kpala batas ke seremban jewk..
xkew cam bodo jewk na dok dalam bas slama 17 jam uh??

ni smua kes kne tipu la ni..
hai cik pnjual tiket..
tau la muka lawa..
mulut gula-gula..
tapi jgn la nak kencing org mcm ni..

rase nk jerit jewk kn..

macam mane tak jerit naik bas pkol 9.30 pagi..
pkol 9.30 mlm x sampai2 serembn lagi..
dah tu tyme tu, tg malim pon tak lpas..
tak hangin tu?

mmg la smlam jammed truk tapi 
sbnarnyew yg buat lmbat tuh..
bila naik bas tambahan..
dah tu bas tambahan plak da mmg stok jual besi buruk..

tak kew jalan ckit brenti..
jalan ckit brenti..
mcm sipot yg baru nk blaja jalan jewk bas tu grak..
brapa kali dye buat pit stop pown aq ta tau..
mcam -mcam hal..
ksudahan nyew sampai kat ladang sekam [kowt]
baru nak tuka bas..
tuh pown nk kne tunggu bas nyew dkat sjam lbe..

then alhamdulillah akhirnya sampai jgak kat semban pkol 2 .15 pagi..
lpas tu sampai rumah apa lagi..
katil jewk la yg paling best kn..


20110202

JEJEKA TERHANGAT NAK BAGI HANDPON FrEE..!!!


jeng..jeng..jeng...

tgok2 gah x banner atas ni...
korang tau x ni banner untuk ape???

ha cube bace kuat2 ckit ape yg de tlis kt banner tuh...
gempak x contest ni???
haa.. jgn main2 dpt henpon tau...

korang na tau mane aq dpt contest ni??
ha crite nyew cam ni..
aq ni kn mmg suke mrayap
 p tgok2 blog orang..
dok jalan2 tibe2 aq ade jupe satu blog ni..

mcm mnarik la blog mamat ni..amir
s0 aq pown tekan la botton follow kt blog dye tu..
pastu aq pown tinggl kn la jejak dkt shout box dye tu kn..

skali tadi aq jenggah blog aq ni..
dye plak tinggl kn jejak kat aq n ckp dye tlah men`tag aq..

aq ngat kn tag yg biase2..
yla bg soklan2 aq kne jwab..
skali tgok..
contest babe..
tgok adiah pehhh... terlopong la mulut aq kjap..
Cute smiley

tu dia dengan cepat nyew tros buat post ni wlaupon 
still xde idea lagi..
ala redah jewk la kn..
mane tau mlm2 raye cine ni ade aq punye rzeki..




+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++



pehh bro lpas ni pasti anda akan menjadi bertambah-tambah hangat lah..
lpas tu bole plak tukar nama kepada JEJAKA PALING TERHANGAT..
sememangnya contest ni mmg tersangat lah H0t..

buat blogers2 lain..
korang ta trase nak join contest ni??
dye da pertaruhkn henpon tu..
Cute smiley
korang xnk kew henpon??
[ala bukan la mcm henpon mainan ats ni]
[huh ni henpon nyew..]

free pulak..
bkn kena byar..
[meh jumpe aq sape yg tak nk bende free ni?aq nk knal la..]
jom la join ramai2 kasih jejaka hangat ni pning kpale nk
bg henpon kat sape..
tp kalo korg ta msok pown ok jgak mest cerah pluang aq
nk dapat henpon tu kn..
[perasan ta abis2..]

ala syarat2 nk join contest ni bkn susa mane pown..


korang hanya perlu :

1.PeRlu lah ada blog...
2.jadik follower JEJAKA TERHANGAT
[alang2 follow dye meh follow aq skali..sambil myelam minum air]
3. mestilah berada dalam lingkungan kawasan yang bernama MALAYSIA.
4. satu blog hanya sekali je bley join..
[yg ade bnyak blog tu ta pyah la tamak sgt join bnyk2 kali yew]


ok..korang lepas x syarat2 tadi???
sekarang cara2 nyew pulak..



1. buat satu entri yang bertajuk..... 
ala mcm entri aq buat
tuh. ni da menunjukkan aq da mula join contest tu..
aq da buat entri mcm uh..

2. dkt entri korang,korang kne ltakkan banner besar yg berapi-api kat entri korang..
haa..itu sebab entri aq kali ni hot semacam jewk kn..
ni tinggal nk tunggu bomba dtg je ni..hahha

3.  korang kena bagi sebab knape nk menang contest ni..

aq pnye sebab???
hurmm aq perlu menang contest ni sbb ianya akn membuat kn aq kelihatan lebih co0l
dengan henpon baru dan ianya free..
sape tak nk bnde free kn??
lagipown dari arytuh aq da minx henpon kat ayah tp tak dapat2 lagi..
kemudian,kalo aq yg dapat henpon tu  bile org tanye mane dapat..
bole la aq promotekn blog JEJAKA TERHANGAT ni kn??
haa..ok x formul ni??bijak x??
Cute smiley
Cute smiley


kire sistem barter la..

4. korang kena copy ade link yg dye bagi lpas tu ltak kat side bar korang..

cube tgok sidebar aq..dah ade kn yg brapi2 tu..
[kalau nk link tu..p jenguk blog dye..p copy sdiry..]

5. last but not least.. korang kena tag 6 orang blogger yg aktif 
[pesanan darpda penaja : pastikan diorg tau ditag]

oleh sebab itu aq trase nak tag..
  1. ayie [be lovely]
3. cik aishah [ Aku Wanita Biasa]
5.FM

aik aq tag 7??? hurmm sorang uh simpanan..hehe


ok sekarang aq da siap n aq just perlu ltakkn link aq ni kat cmmnt box bro JEJAKA TERHANGAT..
korang ape lagi dok terkebil-kebil..
cpt la gerak.. join contest ni..





Cute smiley

bye-bye

Cute smiley

peace no war

Cute smiley

go0d luck